Portada Poeta Underground

 

Àngel Blanc Cel

 

Sota el pseudònim d’Àngel Blanc Cel hi ha Andreu Gaset Martín (1987).

Després d’escriure el meu primer llibre Poemes Llunàtics i el segon Moviments, ara escric aquest Poeta Underground. Estic aprenent a escriure ja que tinc idees i sentiments que haig d’expulsar del meu interior i la manera més maca que he trobat és fer-ho des de la poesia. Escric i escric per donar forma a la meva visió del món.

Sóc poeta esquizofrènic, sóc l’inculte sota la pluja de paraules, sóc underground, em sento maniquí i escric com un mico. Busco la rima i la trobo, res més.

Aquest llibre està didicat a tots aquells que no comprenen les guerres.

 

 

 

Tamaño: 15×21 cm | Encuadernación: Rústica | Número de páginas: 90
P.V.P. 10,95 €Ingresar en cuenta

Envíos para España, otros países consultar con la editorial.