conte infantil

 

Laura Moreno Sabater

Quan un dia la conilleta Marieta va treure el cap d’entre el seu cau per tal de veure si sortia el sol. Se’n va anar directament a l’hort d’en Pau per agafar una pastanaga. I li va ocórrer allò. (Algú li va agafar la seva pastanaga).
Llavors tota enfadada se’n va anar a parlar amb la vaca Tina i li va preguntar: “Has estat tu qui m’ha agafat la meva pastanaga? La vaca Tina li va respondre: Jo? No, perquè? Jo menjo herba que no ho veus?. I pum, un esquitx d’herba i saliva de la boca de la vaca Tina li va caure justament a les orelletes de la conilleta Marieta.
Tota decidida se’n va anar a l’estanc de l’ànec Ramón i li va preguntar: “Has estat tu qui m’ha agafat la meva pastanaga? L’ànec li va respondre: Jo? No, perquè? Jo menjo cucs que no ho veus? I plof li va ensenyar el cuc que s’estava menjar en aquell moment.

 

Tamaño: 21×30 cm | Encuadernación: Tapa blanda |Número de páginas: 24
P.V.P. 10 €Ingresar en cuenta

Envíos para España, otros países consultar